ResGladh

Öppettider

x

Address

x

Telefon

+46(0)709 92 97 78

Email

info@resgladh.com

Hemsida

www.resgladh.com

ResGladh är en svensk researrangör som grundades 2010. Företaget ägs och drivs av mig som heter Hannele Gladh. Företagets bas ligger Norrtälje i Sverige.

Jag är född och uppvuxen i Helsingfors i Finland. När jag kom till Sverige bodde jag först i Stockholm och flyttade efter några år till Norrtälje. Därmed har jag har jag bott vid Östersjökusten under hela mitt liv. Det gör att jag kan mycket om kultur och traditioner i de nordiska länderna.

Så länge jag kan minnas har jag haft en passion för resor och turism. Efter en avslutad reseledarutbildning på 1980-talet arbetade jag i många år inom resebranschen. Jag är glad tjej som drivs av nyfikenhet. Sedan älskar jag att resa, upptäcka nya platser och träffa nya människor. Min ”grej” är helt enkelt upplevelser för alla sinnen!

Företagets namn – ResGladh – är en kombination av mitt namn, personlighet och passion. Jag älskar verkligen mitt arbete och gör alltid mitt bästa för att du som kund ska få den bästa reseupplevelsen med många glada minnen. Äkta ResGlädje …så in i Norden!

Hälsningar!

Hannele Gladh