Öppettider

Mån-Fre 10-17

Lör 10-16

Sön 11-16

Address

Tillfällegatan 8

761 63 Norrtälje

Telefon

0176-12550

Email

info@trepraliner.se

Hemsida

http://trepraliner.se/

Tre Praliner är ett café och bageri som ligger på Tillfällegatan 8 i Roslagens huvudstad Norrtälje. Vi slog upp portarna den 14 augusti 2010. Tre Praliner drivs av Pernilla Eriksson och Helen Anjou.

Hos oss kan du njuta av goda surdegsbröd, bullar, kakor och tårtor i olika varianter och självklart är allt bakat med mycket kärlek. Vi bakar allt på äkta smör!

Du är välkommen och äta  en matig och god  lunch eller njuta av något sött tillsammans med något från vår kaffemeny eller kanske en god kopp te från vår härliga temeny där vi har egna teblandningar blandat med kravmärkta teér från Brunkullan. För dig som inte har tid att stanna har vi allt som Take away. Vi har mysiga lokaler i två våningar med ca 45 platser inomhus i charmiga små rum. På vår och sommar har vi stor uteservering med ca 50 platser inne på bakgården där man kan sitta och njuta av solens strålar. Du kan även hyra våra lokaler för speciella tillfällen. Behöver du hjälp med festmaten? Vi har cateringar för livets alla tillfällen bröllop, dop, konfirmation, begravning, student m.m Liten som stor fest, vi hjälper dig gärna! Varmt välkommen till oss på Tre Praliner!