BORGMÄSTAREPIDEMIN 2018-10-26

Det går ett virus i Norrtälje som långsamt förvandlar dig till en levande död. Än så länge är endast ett tiotal människor smittade och vetenskapsmännen från Norrtälje Vetenskapscenter har lyckats samla alla smittade på en isolerad ö – Borgmästarholmen. De har också lyckats ta fram ett vaccin som kan bota den sjuke, problemet är bara att få i de smittade vaccinet utan att själv bli smittad. Tyvärr lyckades bara 2 av 3 vetenskapsmän ta sig tillbaka till Borgmästarbron efter försöket att bota de sjuka så en vetenskapsman är kvar på ön: ensam, rädd och med vaccinet i fickan. Vetenskapsmännen kämpar men behöver er hjälp!”

Med hjälp av ficklampa ska ni följa reflexspåret på Borgmästarholmen som leder fram till den tredje vetenskapsmannen och vaccinet. Ta med vaccinet tillbaka till bron utan att själva bli smittade, attackerade eller fångade av de levande döda som härjar på ön.

Borgmästarholmen fredagen den 26/10
Kl. 19-21
Rekomenderad ålder: 11-17 år
Aktiviteten är kostnadsfri – om du klarar av uppgiften får du en gratis glass på Glassberget som kvällen till ära har öppet till kl. 22.00!
Ingen anmälan krävs, det är bara att dyka upp!

Vi ses där!