Trygghet

Norrtälje kommun är tryggast i Stockholms län

Resultatet av den trygghetsundersökning som genomfördes av stiftelsen Tryggare Sverige under hösten 2013 visar att Norrtälje kommun är en av de tryggaste kommunerna i hela Sverige. Kommunen har bäst resultat i hela Stockholms län sedan mätningarna började för tio år sedan.

Samarbetet kring utbildning och medvetenhet kring säkerhetsfrågor hos butiker i centrum måste hela tiden öka. Genom olika samverkansprojekt erbjuds alla 1Y0-256medlemmar att ansluta sig till centrumvärdar där även utbildning och informationsåtgärder erbjuds. I samarbete med Trygg i Norrtälje kommun och Polisen, genomförs olika brottsförebyggande projekt.

Norrtälje Handelsstad arbetar för en tryggare stad. Detta gör vi tillsammans med Trygg i Norrtälje kommun för att i ett förebyggande sätt förhindra brott. För oss är det viktigt att besökare känner sig välkomna och får den hjälp de behöver, t.ex. att hitta till de butiker de söker, få tips om smultronställen 1Y0-259i Norrtälje och få hjälp om de blivit utsatta för något brott. Värdskap i kompination med trygghet innebär även att våra verksamheter snabbt kan få den hjälp de behöver vid snatteri och dylikt.