Anpassning Covid-19

Nordic Wellnes:

Vi har ordentliga restriktioner och handsprit överallt + sprayflaskor till att torka av före och efter träning.Vår julkampanj kommer snart att börja, har inga priser eller datum än.Men vill man inte fysiskt komma in för att lösa ett kort går det bra att ringa och antingen skickar vi en faktura eller tar swishbetalt direkt när kund är kvar i telefonen.Medlemskortet hämtas när kund vill sätta i gång i receptionen Norrtälje City.Gäller andra abonnemang också.  Tfn: 010-155 53 63

Malungs:

Vi kan absolut boka in ensamtid i butiken till kunder om så önskas eller lösa med hemkörning , shopping med facetime etc. 
Vi är Flexibla om dom bara hör av sig så löser vi det mesta!
Tfn: 0176-165 13

Akeba:

Vi erbjuder alternativa lösningar. Man kan boka tid, få hemkört mm. Vi är flexibla =) Tfn: 0176-190 69

Spel&Sånt

webshop, hemskick med posten eller hemkörning inom Norrtälje stad.
Webshop där du kan välja att betala online och hämta upp i vår butik, så era varor står här och väntar på er, för ett så kort besök som möjligt.
Tfn: 010-585 13 37

Plagget:

Vi kan öppna tidigare och skicka per post
Tfn: 0176-20 83 00

Mixit:

Mixit erbjuder tidsbokning om du vill ha Mixit för dig själv. Vardagar 9-10 samt 18-19. Bokas via Lina på 017657033
Hemkörning ordnar vi också. Ring Lina. 017657033

Furusunds Värdshus:

Vi har takeaway av helglyxpåsen varje fredag ( beställning görs via hemsidan senast fredag morgon och hämtas på värdshuset på fredagar) . Vi kommer även att erbjuda julbord för takeaway! Vi har öppet som vanligt varje helg i november och onsdag- söndag från december.
Tfn: 0176-803 44

Boutique Diva:

Vi behöver er kunder i tuffa tider och vi erbjuder er bla presentkort där vi laddar summan med mer än va ni betalar??Vi erbjuder er hemleverans, möta upp er vid dörren, skicka med posten och ni swishar??Ni är även självklart välkomna in till oss i butiken för att bli inspirerade av alla fina nyheter??Välkomna till Boutique Diva!
Tfn: 0176-132 16

Fröken Knopp:

Vi kan leverera centralt i Norrtälje och tar hjälp av postnord utanför i Roslagen. Förutom Hallstavik och Herräng och längre ut blir det hämta i butik, kan även Blommografera runt om i världen .Tar Swish i butiken så man kan ringa in sin beställning och betala på så sätt. Vi hjälper också till ute på gatan om man inte vill gå in , håller dörren öppen så mycket som möjligt.Ring oss så hjälper vi till på alla sätt vi kan.
Tfn: 0176-101 59

Flower Fresh:

Flower Fresh erbjuder våra kunder hemkörning, bokad egentid i butikerna. Kunderna kan ringa till oss och få ett mobilnummer så kan vi facetime-a med kunden.
Tfn: 0176-22 31 22

Vita M:

Du kan ringa och beställa, swisha och hämta (utanför om du föredrar).
Vill du beställa en ”egentid”; ring så hjälper vi till.
Hälsningar från oss på Vita.M!
Tfn: 0176-10378

Edblads:

Vi på Edblad vill att du som kund ska känna dig trygg och kunna shoppa säkert i våra fysiska butiker. Med tanke på rådande restriktioner har vi anpassat vår shoppingupplevelse. Butiken i Norrtälje har ett tak på 12 kunder som är välkomna in samtidigt, vi har säkerställt att det är gott om plats att röra sig i butiken, personalen bär gärna munskydd och plasthandskar om du vill det och självklart har vi handsprit till våra kunder.Vi hjälper dig gärna att shoppa via telefon 0176-20 87 95,  betala enkelt via swish så lämnar vi din påse utanför butiken om du vill undvika att komma in. FÅ BUTIKEN FÖR DIG SJÄLV Vi erbjuder dig också möjligheten att med dina närmaste shoppa säkert innan eller efter stängning. Ni får hela butiken för er själva under en timme och vi bjuder på en inspirerande stund där vi visar våra senaste nyheter, har ett fint erbjudande samt bjuder på dryck och tilltugg. Ni måste vara minst 5 och max 12 för att detta ska kunna ordnas,
Tfn: 0176-20 87 95 och boka ett datum!

Åtellet:

Åtellet levererar luncher inom Norrtälje stad! Ring oss innan 10.00 så kommer vi ut med go-lunch till er! 
0176-700450

Frisk&Skön:

FRISK & SKÖN i Norrtälje har öppet som vanligt, 
måndagar – lördagar. 
Vi hälsar kunder som känner sig friska hjärtligt välkomna och erbjuder handsprit och även munskydd om så önskas.

Vi säljer även Presentkort & Produkter i vår webshop som vi gärna kan skicka till dig eller förbereda för upphämtning i eller utanför vår butik på Rögårdsgatan 7.
Mer info på www.friskoskon.se
Tfn: 0176-100 20

Studio Karma:

Studio Karma har öppet och håller yogaklasser. Vi har minskat antal deltagare i klassen från 40 till 15 för att kunna vara säkra på att hålla avstånd. Vi uppmanar deltagare att visa omtanke och respekt.
Butiken är öppen så mycket det går. Vi är en liten skara som arbetar här och blir någon sjuk kan vi vara tvugna att stänga. Du som kund ska inte riskera att möta någon som gör dig sjuk. 
Vår webbshop är öppen dygnet runt! Vi levererar, själva eller i samarbete med Handelsstaden, till dig som bor i Norrtälje stad. Om du bor längre bort kan vi göra det mot en slant för bensinen. Hör av dig så löser vi det!
Vi tar oss igenom det här tillsammans! Vi kan tipsa om att vi håller många av våra klasser online!
Tfn: 0176-20 93 23