Presentation

Vi är Norrtäljes mest rekommenderade mäklarkontor! Det har vi blivit genom kunskap, trygghet och stark lokalkännedom av Roslagen. Vi vet vilken kvalitet och engagemang som krävs för att du ska lyckas med din nästa bostadsförsäljning.

Att sälja sin bostad är ett stort steg i livet. Därför är valet av mäklare viktigt, ja till och med avgörande för hur din bostadsaffär ska bli. Åhman MäkIeri är ett personligt och lokalt mäklarföretag i Norrtälje som startade i slutet av 2018. Alla som arbetar hos oss bor i Norrtälje vilket gör att vi har en stark lokalkännedom och ett stort kontaktnät. En flytt handlar om så mycket mer än bara försäljningen av din bostad, säljer du med oss får du en personlig tjänst där vi lägger stort fokus på detaljer och genuint intresserar oss för våra kunder. Med vår långa erfarenhet och kompetens vill vi vara med och vägleda dig till att fatta ett beslut som du känner dig trygg med, även i det skedet du tittar på ny bostad.

Vi hjälper dig att sälja din lägenhet, villa, fritidshus, gård och tomt i Roslagen / Norrtälje. Vi har även kunskap och stor erfarenhet av att förmedla nyproduktionsprojekt och kommersiella fastigheter.

Öppettider

Måndag – Torsdag: 09-16
Fredag: 09-15
Lördag – Söndag: Stängt