Edblad Norrtälje

Presentation

Edblad är ett svenskt designföretag, skapat med visionen att hylla den starka kvinnan som vågar vara sig själv och uttrycka sin personlighet. Genom våra smycken vill vi ge våra kunder det lilla extra för att förhöja sin look och få dem att skina - varje dag. Allt med den stilrena svenska designen som kännetecknar Edblad, hög kvalitet på produkterna och för ett attraktivt pris.

Edblad grundades år 2006 av formgivarna Hans och Cathrine Edblad och erbjuder idag egendesignade smycken i framförallt rostfritt stål men även sterling silver. Edblad erbjuder smycken för både dam, herr och barn.

Edblads unika design och kvalité har blivit kännetecken som vi är mycket stolta över. Alla våra smycken designas i vår egen designstudio på vårt huvudkontor i Stockholm. Den större delen av våra smycken tillverkas i samma fabrik i Kina, som vi har samarbetat med från start och som bara tillverkar våra smycken. Merparten av våra smycken är tillverkade av nickelsäkert stål, vilket är både slitstarkt och tåls att användas av de flesta nickelallergiker.

Öppettider

Måndag – Fredag: 10-18
Lördag: 10-16
Söndag: Stängt