Presentation

Visste du att Specsavers ägs och drivs av lokala entreprenörer?

Butiken i Norrtälje ägs av oss, Jenny Myntelius och Annika Zettergren. Vi driver butiken sedan oktober 2022 men började arbeta här redan 2002. Vi är båda två legitimerade optiker och har även ytterligare en optiker hos oss, Anna Falk, hon har även vidareutbildat sig och tagit magisterexamen. Specsavers motto är att alla ska ha råd med en bra syn och bra ögonhälsa.

Våra synundersökningar är även ögonhälsoundersökningar. Det innebär förutom att ta fram rätt styrka till glasögon och tillpassa kontaktlinser, kontrollerar vi tryck och ögonbotten för att kunna bedöma dina ögons hälsa, då kan vi även upptäcka synskador och ögonsjukdomar. Vi har den senaste tekniken och uppdaterar oss ständigt.

Vi har även 6 optikerassistenter så vi kan ge våra kunder den personliga och professionella hjälp som kännetecknar butiken. De har alla hög kompetens och får fortlöpande vidareutbildningar. De är proffs på att hjälpa till att hitta rätt båge och glas till rätt person!

Välkomna in till oss för att boka en tid för synundersökning, för att få information och råd om vilka glas som passar dig och din livsstil, eller för att få tips om senaste modetrenderna.

Öppettider

Måndag – Fredag: 09–18
Lördag: 09–15
Söndag: Stängt