Sound & Vision Studio

Presentation

Sound & Vision Studio

Ett företag med över 10 år i branchen! Vi tar kreativa drömmar och gör dem till verklighet. Vi har sätet i Norrtälje men jobbar runt i Roslagen Stockholm och resten av Sverige! Vart du än befinner dig så erbjuder vi dig våra tjänster inom film, ljud, ljus, ljuduthyrning, livestream och events! Tveka inte att höra av dig, bara för en kopp kaffe eller om du har ide´ som du vill förverkliga!

- EVENTS

- LIVESTREAM

- FILM & FOTO

- GRAFISK DESIGN

- TEKNIKUTHYRNING

- MUSIKPRODUKTION

- LJUD & LJUSTEKNIKER

- DJ`S, BAND & TRUBADUREVENTS

Med många års erfarenhet av projektplaneringen kring olika events kan vi båda ingå i ett större crew eller gå in som "spindeln i nätet". Allt från företagsevent, musikquiz, kickoff till festival. Vi jobbar både med egna events och arrangemang, men också hjälpa till att utveckla kundens ideér, festivaler, klubbar etc! Vi har flera års erfarenhet ”framför och bakom spakarna” och har god insikt i vad som behövs till ett lyckat och välplanerat arrangemang. Det sitter i detaljerna!

FILMPRODUKTION

Vi arbetar med olika former av rörlig bild. Både tillhandahåller tjänster och skapar våra egna projekt. Vi försöker alltid att se till att din dröm tas från idéstadiet till verklighet oavsett om det är en livestream, företagsfilm, musikvideo eller kanske en kortfilm! Behöver du/ditt band synas för att höras? Att producera en professionell musikvideo kan vara avgörande när ett skivbolag eller en bokare tittar åt ditt bands håll. Har du en idé eller vill du att vi jobbar fram något tillsammans? Hör av dig!

LIVESTREAM

Vi leverar en proffesionell livestreamlösning för dig som band, företag eller privatkund. Med högklassig utrustning och vår nybyggda livestreamstudio tar vi steget längre än vad de flesta gratislösningarna har att erbjuda, med bra ljud och bild i främsta fokus!

TEKNIKUTHYRNING / INSTALLATION

Vi är totalleverantör av tekniklösningar i olika format, allt från den lilla talanläggningen med en trådlös mikrofon till en komplett festivalscen. Vi är med från början och planerar arrangemanget eller installationen och tar det genom alla faser och in i mål. Av oss kan du hyra ljudtekniker, videotekniker, PA högtalare, backline, skärmar, scenljus, mobilscen, discoljus, DJ och DJ-utrustning för alla typer av arrangemang och fester, inomhus som utomhus. Vi jobbar även med att ta fram egna events och arrangemang.

MUSIKPRODUKTION / INSPELNING

Vi producerar även originalmusik, soundalikes, ljudeffekter, ljudläggning, foley till vinjetter, film, reportage, tvspel etc. Vi skräddarsyr efter dina behov och bollar gärna ideér! Vi har inspelningsstudios, podcaststudio samt ett antal produktionsrum.

LJUD-OCH LJUSTEKNIKER

Med många års erfarenhet så jobbar vi med band och artister och ser till att dom låter så bra det bara går! Det handlar inte bara om tekniken utan också om kundkontakt, från små scener till stora festivaler! Klicka här för att se lista på tidigare jobb.